RECITAL AINA TRIAY

Aina neix a Maó (Menorca) l’any 2003, i als seus disset anys compagina els estudis de segon de batxillerat humanístic a l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó amb els curs de sisè de professional, modalitat de piano, al Conservatori Professional de Música de Menorca.

Des de ben petita demostra especial interès per la música, i a l’edat de sis anys comença a estudiar a l’Escola Municipal de Música de Maó, on provarà diferents instruments com el saxofon, el clarinet, o la flauta travessera. Finalment però, es decideix pel piano i als vuit anys entra al Conservatori de Menorca. Allà, reb classes de Roger Mus, Gemma Lloret, María José Andújar i Patricia Romero. Ha tocat en diverses agrupacions de cambra amb els mestres Antonio Bonete, José Peñarroja, Pau Cardona i Paula Martos. A més, ha rebut classes magistrals de Kiev Portella, Albert Díaz i Miquel Estelrich.

Als Ensenyaments Elementals, va participar a activitats organitzades pel conservatori amb la coral, com Na Patarrà (2014-2015). També va participar a activitats proposades pel departament de piano com el viatge a Barcelona o l’intercanvi amb el conservatori d’Eivissa (2019), i va concursar al I Concurs per a joves pianistes FIDAH (2018). També ha exercit de pianista acompanyant de l’orquestra del Conservatori en diverses ocasions, sota la direcció de Miquel Llario i Oliver Vinent.

  • DISSABTE, DIA 22 DE MAIG 11:30H.

  • SALA SANT ANTONI, MAHÓN.

  • OBRES DE BACH, BEETHOVEN I CHOPIN.

  • ACCEDIR AL CONCERT

    POTS VEURE AQUÍ EL PROGRAMA DE MÀ